Om mig

Her kan du læse lidt om mig.

Lidt om mig

K.P Dækservice er etableret i 2021 af indehaver Knud Pandrun. Idé og grundlag for start af denne virksomhed kom fra en hobby med at udføre rep. på biler og andre mange forskellige maskiner.

I mere end 20 år er der samlet erfaring på biler, knallerter, scooter,  motorsave og havetraktorer.
Drømmen om at blive selvstændig har altid været meget aktuel, og takket være en stort netværk af familie, venner og bekendte fra hele landet blev det 1. november 2021 en realitet.

Grundig kommunikation fra start

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 31 65 89 22, eller send en mail til kpdaekservice@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.